Захоплюючі новини: футболки Runday незабаром з’являться!

Іан

Співзасновник Runday

Aug 21, 2024

Новини
На фото - шість футболок різного кольору - зелена, жовта, фіолетова, помаранчева, чорна, синя з написом «Everlegal» «Runday powered by Everyrun»

До 8-го дня народження Runday

Щоб відсвяткувати 8-й день народження Runday, ми раді оголосити про фантастичне оновлення, на яке багато хто з вас чекали з нетерпінням, – футболки Runday!

Завдяки нашим спонсорам, Everlegal і Everyrun, ми будемо відзначати ваші досягнення в бігу спеціальними футболками, нагородження за наступні досягнення: 10, 25, 50, 100, 250 і 500 пробіжок з Runday. Ці унікальні клубні футболки — це наш спосіб відзначити вашу відданість і відданість нашій спільноті.

На фото - шість футболок різного кольору - зелена з написом «10 - star», жовта з написом «25 -champion», фіолетова з написом «50-hero», помаранчева з написом «100 - superstar», чорна з написом «250 - boss», синя з написом «500 - legend»

Важливо

Наразі, футболки з вашими досягненнями, надсилатимуться лише бігунам із адресою доставки в Україні сервісом Нова Пошта. Ми наполегливо працюємо, щоб розширити це в майбутньому, дякуємо за ваше розуміння.

Слідкуйте за своєю електронною поштою, щоб отримати більше оновлень, щойно ми наблизимося до запуску футболок.

Поділіться цим дописом із друзями!

Поширюйте цікаву інформацію від спільноти Runday та приєднуйтесь до забігів.
На зображенні - логотип Фейсбук
На зображенні - логотип Твіттер
На зображенні - логотип Телеграм
На зображенні - логотип Вотсап
На зображенні - логотип Ліндкедін

@2024 Runday. All rights reserved